Zie jij het ook wel zitten om je een paar uur per week in te zetten als vrijwilliger voor kinderen in Guatemala?

Samen met andere enthousiaste, gezellige en doelgerichte young professionals waar je veel van kunt leren kun je direct aan de slag. Stichting Niños de Guatemala (afgekort NDG) is op zoek naar een enthousiaste, commerciële fundraiser die affiniteit heeft met ontwikkelingssamenwerking én het werven van fondsen (vrijwillig, ca. 4 uur p/wk).

De functie

Het Business-2-Business (B2B) Fundraising team in Nederland houdt zich bezig met fundraising voor onze activiteiten in Guatemala. We hebben veel bestaande en duurzame contacten in het bedrijfsleven maar ook bij grote fondsen en verschillende Rotary’s. Deze contacten moeten worden onderhouden en waar mogelijk verder worden uitgebouwd, zodat we in de toekomst kunnen blijven rekenen op de financiële steun die we ontvangen.

Jij:

  • Bent altijd op zoek naar nieuwe en originele ideeën om de fondsenwerving uit te breiden.
  • Schrijft en assisteert in fondsaanvragen voor bedrijven en (internationale) fondsen.
  • Weet als geen ander snel een relatie op te bouwen en deze te onderhouden.
  • Rapporteert aan bedrijven/ fondsen over de stand van zaken, en neemt hierin initiatief.
  • Initieert en assisteert bij het ontwikkelen en uitbouwen van nieuwe fondswerving initiatieven.
  • Vindt het leuk mee te gaan naar meetings van bestaande en nieuwe contacten.

Jouw kwaliteiten:

  • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding.
  • Je kan goed zelfstandig werken en respecteert deadlines en afspraken.
  • Je hebt affiniteit met Guatemala, Social Entrepreneurship en / of non-profit werk.
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam (of je vindt het geen probleem om weleens ‘s avonds naar Amsterdam te komen)

Wij bieden jou de ruimte om je in te zetten voor het goede doel in een organisatie die zich kenmerkt door een jonge, persoonlijke en ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatieven. Onze visie hierin is “Your talent, their future”. Je krijgt daarmee de mogelijkheid bij te dragen aan de ontwikkeling van een volgende generatie Guatemalteken en tevens te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Stichting Niños de Guatemala is een internationale non-profit organisatie die door het uitrollen van projecten in Guatemala focust op de ontwikkeling en groei van de lokale bevolking. Onderwijs & Ondernemerschap staan hierin centraal. NDG runt samen met lokale mensen inmiddels twee basisscholen en een middelbare school en verschillende activiteiten voor toeristen zoals een

Spaanse talenschool en de ‘Experience Guatemala Tour’. Door het faciliteren & stimuleren van deze programma’s dragen wij bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie Guatemalteken, die de basis zijn voor een verbetering van Guatemala’s maatschappelijke & economische positie. Voor meer informatie, zie www.ninosdeguatemala.org

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast stuur dan je CV inclusief een motivatiebrief o.v.v. “Vacature Fondsenwerver” naar Ola Plonska (o.plonska@ninosdeguatemala.org)

Comments