Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dam tot Damloop 2019

September 22

- €42,50

Een gezonde start is het halve werk.

 
Wil jij direct bijdragen aan een gezondere leeromgeving door middel van een sportieve uitdaging? Op zondag 22 september 2019 loopt Niños de Guatemala (NDG) voor de 10e keer mee met hét sportevenement van het jaar: de Dam tot Damloop! Ga de uitdaging aan en geef kinderen uit Guatemala de kans op een mooie toekomst. Met een team van 100 lopers halen we onze hardloopschoenen weer uit de kast en lopen we van Amsterdam tot aan de Zaan.
 
Een gezonde geest is een actieve geest, daarom halen we dit jaar zoveel mogelijk geld op voor het voeding- en gezondheidsprogramma van Niños de Guatemala. Terwijl in Nederland voor de meeste kinderen dagelijkse zorgen over een gezonde maaltijd tot de uitzondering behoren, is dit in Guatemala helaas niet het geval. Een gezonde leeromgeving is een belangrijk vereiste voor goede schoolprestaties. Om ervoor te zorgen dat de kinderen zich op school volledig kunnen focussen op hun schoolwerk verzorgen wij iedere dag gezond eten, regelmatige bezoeken van artsen en workshops rondom voeding en gezondheid voor zowel kinderen als ouders. Daarnaast worden op onze scholen wekelijks gymlessen gegeven. Het voeding- en gezondheidsprogramma is onze eerste verdedigingslinie tegen schoolverzuim, ondervoeding en concentratiestoornissen. Met de opbrengst van dit jaar kunnen wij het programma verbeteren en verder uitbouwen.
 
Dus ren mee zodat ook de 500 kinderen op onze scholen iedere dag kunnen beginnen met een gezonde start!

Klik hier voor de ticketlink

Wat bieden wij jou en je 99 teamgenoten?

Ons loperspakket is als volgt samengesteld:

  • Gegarandeerd een gewild startnummer voor de Dam tot Damloop 2019
  • Kickoff-event: we nemen jou mee in het NDG-gevoel, werken aan de teambuilding onder het genot van een borrel en bieden tips & tricks in de aanloop naar 22 september
  • Gratis hardlooptrainingen
  • Een gaaf hardloopshirt
  • Een fantastische fiësta in onze eigen NDG-UvA-feesttent, direct na de run waar je natuurlijk een lekker drankje met alle NDG lopers kunt nuttigen!
  • Ambassadeurschap van een bloeiende, persoonlijke stichting met enthousiaste vrijwilligers
  • Heel veel gezelligheid en een sterk teamgevoel!

Voor maar €42,50 ben jij één van de lucky 100 NDG-lopers!

Hoe gaan we ons doel bereiken?

Met een team van honderd lopers gaan we op zoek naar sponsors in de eigen kring – je familie, vrienden, collega’s, buren, ex-vriendjes, mede-sporters, noem maar op – om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor NDG en in het bijzonder het voeding- en gezondheidsprogramma. We gaan ervan uit dat je als loper minimaal €100,- ophaalt, maar indien iedere loper €300,- ophaalt halen we ons streefbedrag van €30.000. Hiermee zorgen we er samen voor dat de kinderen dagelijks een gezonde maaltijd krijgen, hun ouders meer kunnen leren over gezonde, voedzame maaltijden door het gebruik van lokale, verse producten.

Wil jij gegarandeerd meelopen met dit fantastische evenement én onze Niños helpen? Twijfel geen moment langer en schrijf je hier in!

READY SET GO!

Ben jij all-in? Like onze Facebookpagina en laat weten dat je erbij bent door hier op ‘aanwezig’ te klikken!

Schrijf je daarnaast hier in voor onze Dam tot Damloop-nieuwsbrief om niets van onze updates te missen.

Heb jij een hele goede reden om zelf niet mee te lopen? Dan kun je altijd stappen zetten door te doneren via onderstaande knop.

 

Doneren

 

Meer algemene informatie over de Dam tot Damloop vind je op www.damloop.nl.

Heb je nog vragen? Wij staan uiteraard altijd voor je klaar! Stuur een mailtje naar: damtotdam@ninosdeguatemala.org

¡Hasta luego!

 

Comments

Details

Date:
September 22
Cost:
€42,50
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/2080059922287876/

Organizer

NDG Nederland

Venue

Zaandam

Details

Date:
September 22
Cost:
€42,50
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/2080059922287876/

Organizer

NDG Nederland

Venue

Zaandam